Η νέα μας ιστοσελίδα είναι γεγονός

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι γεγονός

Σας παρουσιάζουμε τη νέα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Στο σύγχρονο ιστότοπο μας θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για τις υπηρεσίες μας, τα έργα μας καθώς επίσης και τις δραστηριότητες μας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε την συλλογή μας από μάρμαρα και γρανίτες. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα από ενεργειακά τζάκια και να πλοηγηθείτε στις επενδύσεις που μπορείτε να τα ντύσετε.

Μην ξεχάσετε να δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει σε κουζίνες, έπιπλα μπάνιου, σκάλες, τζάκια και σε επαγγελματικούς χώρους.

Επίσης, μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από τα άρθρα μας και να σχηματίσετε την δική σας γνώμη σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν το μάρμαρο, τον γρανίτη και την θέρμανση με ενεργειακά τζάκια.

Τέλος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και αν προκύψει. Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας για να δείτε τα προϊόντα μας όσο και την διαδικασία παραγωγής.

Υπολοιπα Νεα

20 Οκτ 2014

Το Επιμελητήριο Πιερίας, συνεπές και φέτος στο ραντεβού του με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώσε την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας ΕΒΕΠ...

02 Οκτ 2014

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχή μας για άμεση ενημέρωση, δημιουργήσαμε την εταιρική μας σελίδα στο Facebook, στο Twitter και στο Google+, έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα με όλα μας τα νέα.