Εταιρία

Εταιρία

Εταιρία

Η επιχείρηση Μαρμάρων Σερδάρης – Serdaris marble concepts με επικεφαλής τον Βασίλειο Σερδάρη δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1993.

Ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή πάγκων κουζίνας, μπάνιου, επενδύσεις τζακιών και διάφορων επιφανειών από ανθεκτικά υλικά όπως τεχνογρανίτες, κεραμικά κα.

Βρίσκεται σε συνεργασία με πάνω από 70 κατασκευαστές επίπλων κουζίνας , αλυσίδες καταστημάτων και επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης. Επίσης, είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας PIAZZETTA από την οποία εμπορεύεται πρωτοποριακά ενεργειακά τζάκια και σόμπες με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές καινοτομίες του Ιταλικού οίκου.

Η εταιρεία Serdaris marble concepts με έδρα το Αιγίνιο Πιερίας, απέχει λίγα χιλιόμετρα από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας και μπορεί να προμηθεύσει άμεσα τα προϊόντα της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, της δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα σύγχρονα μηχανήματα CNC που διαθέτει εξασφαλίζουν τη σταθερή και υψηλών προδιαγραφών ποιότητα.

Τέλος, στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής εξέλιξη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία

Newsletter

Newsletters

εγγραφείτε στο newsletter μας

Η επιχείρηση Μαρμάρων Σερδάρης δραστηριοποιείται στον χώρο που αφορά τα μάρμαρα, τους γρανίτες και τα τζάκια από το 1993 μέχρι και σήμερα.

Επικοινωνία

Marble Concepts | Serdaris

65ο χλμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, Αιγίνιο Πιερίας, 60300

2353 0 24289

2353 0 24259

info@serdaris.gr

www.serdaris.gr